Norrlandsvagnar tar stororder från Ramirent

Foto: Norrlandsvagnar

Norrlandsvagnar har sedan årsskiftet haft en stark orderingång från både större och mindre kunder. Bland annat. har företaget erhållit en historiskt stor order på den svenska marknaden från Ramirent, på drygt 21 miljoner kronor, med leveranser under första halvan av 2019.

– Vi upplever att vi är starka i konkurrensen avseende kvalitet och leveransförmåga. Detta i kombination med en stark produkt med stora möjligheter att anpassa efter kundens behov och önskemål. Det är naturligtvis extra roligt att få kundernas bekräftelse då vi jobbar mycket hårt med dessa frågor. Vi är dock ödmjuka och samtidigt mycket inspirerade inför det faktum att vi har många områden vi kan förbättra framgent, trots de senaste årens positiva utveckling, säger vd Mattias Eriksson.

Norrlandsvagnar har senaste tiden gjort satsningar för att ytterligare öka kapacitet och därmed fortsatt kunna erbjuda kundanpassade lösningar med korta leveranstider. På så sätt kan vi trots den positiva orderingången erbjuda rimliga leveranstider inför våren då orderingången förväntas öka ytterligare.

Norrlandsvagnar startades 1961 och var först på den svenska marknaden att tillverka rast-/personalvagnar och har sedan dess tillverkat över 20 000 vagnar. Sedan 2011 ingår företaget i Indvelop-koncernen.