Kramp och John Deere utökar sitt strategiska partnerskap

Foto: Kramp

Erbjuder "one-stop-shop-lösning" för kompletterande artiklar

Kramp och John Deere utökar sitt strategiska partnerskap för alla europeiska länder efter en lyckad uppstart av samarbetet på den tyska marknaden. Under 2019 kommer partnerskapet introduceras i Frankrike, Polen, Portugal och Spanien. Sverige och andra europeiska länder följer efter i nästa fas.

Som ledande företag inom sina branscher delar John Deere och Kramp liknande värderingar och ett gemensamt syfte, nämligen att samarbeta med sina återförsäljare och se till att de når framgång. Det var även utgångspunkten för samarbetet i Tyskland och har visat sig vara fördelaktigt för både lantbrukare och återförsäljare.

Partnerskapet har gjort det enkelt för John Deere-återförsäljare i Tyskland att via en enda kanal kunna beställa, lagerföra och sälja kompletterande reservdelar och tillbehör. Inom kort kommer fler europeiska John Deere-återförsäljare att få tillgång till ett stort urval av John Deere-tillbehör, Vapormatic-delar och Kramps omfattande produktportfölj. Allt via en unik online-plattform och med stöd av ledande logistik. Återförsäljarna kommer också att kunna få hjälp av experter inom teknik, marknadsföring och detaljhandel i syfte att öka försäljningen i John Deere-utställningslokaler.

– 2017 sa jag att jag var mycket stolt över det här nya steget för vårt företag, berättar Eddie Perdok, vd för Kramp Groep, efter det framgångsrika samarbetet i Tyskland. "Det här avtalet gör mig ännu stoltare. I allt vi gör eftersträvar vi att det ska bli så enkelt som möjligt för våra kunder att beställa reservdelar från Kramp. Med det här avtalet kan vi erbjuda John Deere-återförsäljare en one-stop-shop-lösning för kompletterande artiklar".