Scanautomatic & ProcessTeknik 2018

Fredrik Esbjörnsson, säljare, Mattias Jönsson, vd, och Anders Johnsson, säljare, på Jumo Mät- och Reglerteknik AB, som säljer sensorer och automation, i sin nybyggda monter mer hörnläge. Scanautomatic & ProcessTeknik är årets viktigaste mässa för företaget och de är alla är jättenöjda. – Vi har blivit helt nersprungna i år, säger de. Foto: Magnus Nilsson.
Jan Mörtstrand, marknadschef på ABB Electrification Products, med den lilla kompakta smarta sensorenheten ABB AbilityTM Smart Sensor, som ingår i systemet ABB Ability™ Digital Powertrain och som presenterade i sin helhet för första gången just på mässan. En längre artikel om detta kommer efterhand i tidningen Nordisk Energi. Foto: ABB.
Ola Lindblom, Petrus Henriksson och Håkan Zetterling från John Crane Sverige AB, som säljer mekaniska tätningar och roterande utrustning, var på mässan i år efter något års uppehåll. Det är viktigt att synas och visa upp sig, både för att möta redan etablerade kunder och ge chans till spontana möten. Foto: Magnus Nilsson.
Torbjörn Lundberg, vd på SMC Automation AB, som jobbar med industriell automation och tryckluft framför utställningens rörliga logga. Torbjörn Lundgren som varit häri snart 30 års tid tycker att det har varit ovanligt bra drag på året mässa och årets fokus har för AMC legat på vad tekniken kan erbjuda för kunden i framtiden. Foto: Magnus Nilsson.
Christian Kjellberg, vd på Nordisk Rörmärkning AB, framför sina produkter, skyltar och dekaler till storindustri och grossister. Montern har i år fått extra mycket besök på grund av nya krav på rörmärkning för farliga medier. Foto: Magnus Nilsson.
Jesper Mårtensson, vd på AUMA Scandinavia AB, som är specialister inom elektriska ställdon framför ett ställdon för undervattensanvändning. Årets mässa är extra viktig för företaget som i slutet av förra året bytte namn från Erichs armatur AB och då blev ventiloberoende och nu fått möjlighet att promota sin nya profil och varumärke. Foto: Magnus Nilsson.
Patrik Steiner och Magnus PM Sjöström på elektronikkoncernen Schneider Electric framför den IoT-aktiverade plattformen EcoStruxure™ som används inom allt från fastigheter till industrier. I montern fanns också en robotbar som för dagen blandade olika kaffedrycker och lockade mängder med folk. Foto: Magnus Nilsson.
Håvard Hansen och Tord Kinngard, från teknikkonsulten Nestes göteborgskontor och Andreas Frejborg, försäljningschef på finska NAPCON, vid Neste Engineering Solution Oy, är på mässan inte bara för att locka och möta kunder utan även för att nyrekrytera, det går bra för Neste nu säger de samstämt. Foto: Magnus Nilsson.
I montern hos Conventus Media på mässan stod Karin Alfredsson från Conventus och visade upp det senaste numret av Nordisk Energi för säljaren Petrus Henriksson från företaget John Crane. Foto: Magnus Nilsson.