One Nordic tar avtal av Sydkraft Thermal Power

Foto: Öresundsverket. Foto: One Nordic

Har vunnit tre fleråriga underhållsavtal

One Nordic har nyligen vunnit tre fleråriga underhållsavtal med Uniper-ägda Sydkraft Thermal Power gällande underhållsarbete på flertalet kraftanläggningar i Skåne, Blekinge och Halland. Syftet med underhållet är att minska risken för störningar, haverier och produktionsstopp i anläggningarna.

De tre olika avtalen avser dels underhållsåtgärder i 0,4-130kV-ställverk i Öresundsverket, Barsebäcksverket, Karlshamnsverket och gasturbinanläggningen i Halmstadverket, dels förebyggande och avhjälpande underhåll i Öresundsverket och gasturbinanläggningen i Barsebäcksverket och dels larm-, beredskaps- och underhållsarbete i Halmstadverkets gasturbinanläggning.

– Vi är mycket stolta över att ha vunnit dessa tre avtal med Sydkraft Thermal Power. Avtalen visar att vi har ett starkt och attraktivt underhållserbjudande för olika typer av kraftanläggningar. Vi erbjuder tjänster och kundanpassade avtal inom allt från förebyggande- och felavhjälpande underhåll till beredskap, säger Ulf Pettersson, Säljansvarig i Region Syd på One.