Mötesplatsen för dig inom svensk industri, jul, 16 2019
Senaste Nytt

Coor tar FM-uppdrag för NCC

Coor tecknar avtal med NCC. Foto: Anna Jingrot
Coor tecknar avtal med NCC. Foto: Anna Jingrot
Publicerad av
Peter Höök - 05 jul 2019

Coor har tecknat avtal med NCC om leverans av integrerade FM-tjänster till NCCs nya huvudkontor i Solna. Affären har ett årligt värde av 15 miljoner kronor över en avtalsperiod om 3 år med möjlighet till två års förlängning.

Coor har sedan tidigare levererat arbetsplatsservice till NCC och får nu uppdraget att leverera lokalvård, bevakning, receptionisttjänster och våningsvärdar till det nya och moderna huvudkontoret. Verksamheten beräknas flytta in i lokalerna den 18 november.

Det fortsatta samarbetet baseras på en helt ny leveransmodell där tjänster och funktioner är anpassade utifrån den arbetsmiljö och det arbetssätt som NCC utvecklar för sitt nya kontor. För att matcha det nya kontoret har Coor har skapat en innovativ serviceleverans med en hög servicenivå, anpassad till NCCs behov och värderingar.  

– Att vi får möjligheten att fördjupa vårt samarbete med NCC är vi mycket nöjda över. NCC bygger ett modernt, aktivitetsbaserat kontor och Coor har ett tjänsteerbjudande som passar den miljön med bland annat ambassadörer och värdskap, säger AnnaCarin Grandin, vd Coor i Sverige.

Annons

Annons

Annons