Mötesplatsen för dig inom svensk industri, jun, 17 2019
Senaste Nytt

KPMG köper Everdon Security

Kommer att ingå i KPMG:s rådgivningsverksamhet. Arkivbild
Kommer att ingå i KPMG:s rådgivningsverksamhet. Arkivbild
Publicerad av
Peter Höök - 29 maj 2019

KPMG har signerat ett avtal att förvärva Everdon Security, ett bolag inom Dynamant Group, med verksamhet inom cybersäkerhet. Samtliga konsulter, inklusive vd, blir i och med affären en del av KPMG:s rådgivningsverksamhet.

KPMG förvärvar Everdon Security med ambitionen att tillsammans skapa Sveriges starkaste erbjudande inom cybersäkerhet. Everdon levererar seniora konsulttjänster och projektteam inom cybersäkerhet, informationssäkerhet och riskhantering. Förvärvet ligger i linje med KPMG:s strategi att växa rådgivningsverksamheten inom prioriterade områden.

– Vi har en stor efterfrågan på kvalificerade tjänster inom cybersäkerhet från våra kunder. Everdons tjänsteutbud kompletterar vår svenska verksamhet på ett utmärkt sätt och ligger väl i linje med KPMG:s globala cyber-satsning. Vi har lärt känna Everdon som ett modernt företag som delar våra värderingar och jag ser fram mot att tillsammans bygga en cyber-verksamhet i världsklass, säger Jan Forsell, chef för KPMG:s rådgivningsverksamhet i Sverige.

Everdon Security har en huvudsaklig kundbas inom finansiell sektor, statliga bolag och statliga myndigheter. Konsulterna har gedigen chefs- och ledarerfarenhet och mångårig internationell erfarenhet från uppdrag för FN, EU och Försvarsmakten.

– Allt fler kunder kräver ramavtal och väljer gärna en leverantör med ett internationellt nätverk. Genom affären får Everdon möjlighet att fortsätta växa med en bredare kundbas, ett starkt varumärke och ett globalt nätverk. Tillsammans med KPMG fortsätter vi vår spännande resa att bidra till att göra samhället säkrare, säger Per-Olov Humla, vd på Everdon Security.

Annons

Annons

Annons