Mötesplatsen för dig inom svensk industri, jul, 22 2019
Senaste Nytt

Bravida ökar servicenärvaron i Köpenhamn

Bravida förvärvar Köpenhamnsföretaget MIH VVS. Foto Bravida
Bravida förvärvar Köpenhamnsföretaget MIH VVS. Foto Bravida
Publicerad av
Peter Höök - 03 maj 2019

Bravida Danmark förvärvar Köpenhamnsföretaget MIH VVS och stärker servicenärvaron i området runt huvudstaden. MIH VVS har omkring 70 medarbetare och omsatte 72 miljoner danska kronor under 2018. MIH VVS är ett vvs- och elföretag med fokus på service och mindre installationsuppdrag för privatkunder, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, och fjärrvärmeleverantörer.

– Med det här förvärvet stärker vi vårt fotfäste i centrala Köpenhamn. Det stod snabbt klart för oss att MIH VVS har en bra kombination av solida serviceavtal, attraktiv placering och kompetenta medarbetare, vilket betyder att vi kommer närmre kunderna i Köpenhamn. Dessutom stärker vi Bravidas position inom service, säger Carsten Bo Knudsen, regionchef för Bravidas region Øst.

I MIH:s kundbas finns många service- och ramavtal som följer med till Bravida. Rasmus Bork-Nielsen, en av de två ägarna till MIH VVS, berättar:

– Vi har hela tiden fokuserat på att tänka i nya banor och förbättra våra arbetsmetoder. Jag ser fram emot att fortsätta utvecklingen och ta ytterligare steg tillsammans med Bravida, som har samma fokus. Att bli en del av en större koncern ger både oss och våra kunder många fördelar.

Bravida Danmark har tagit över som ägare av MIH VVS och samtliga medarbetare fortsätter i sina nuvarande roller. De tidigare ägarna Michael Ian Henriksen och Rasmus Bork-Nielsen fortsätter som ansvariga för verksamheten.

Verksamheten kommer att integreras i Bravida under 2019.

Annons

Annons

Annons