Mötesplatsen för dig inom svensk industri, jul, 22 2019
Senaste Nytt

Sensys Gatso tar underhållsorder värd 12 miljoner

Levererar trafiksäkerhetssystem. Foto: Sensys Gatso Group
Levererar trafiksäkerhetssystem. Foto: Sensys Gatso Group
Publicerad av
Peter Höök - 05 apr 2019

Sensys Gatso Group har genom sitt dotterbolag Sensys Gatso Australia, erhållit en order på motsvarande 12 miljoner kronor för underhåll och support av fordonsmonterade trafiksäkerhetssystem. Ordern kommer från Serco Traffic Camera Services och gäller delstaten Victoria och de kommande sex åren.

Som en del av avtalet förväntas ytterligare system tillkomma vilket leder till att det totala kontraktsvärdet för tjänster kan komma att uppgå till motsvarande 75 miljoner kronor över 6 år. Tilläggssystemen förväntas tillkomma i slutet av 2019.

Sensys Gatso Australiens VD Enzo Dri kommenterar: "Vi är stolta över kvaliteten på de supporttjänster vi tillhandahåller till vår kundbas. Med introduktionen av nya fordonsmonterade trafiksäkerhetssystemen i delstaten Victoria har Sensys Gatso tillsammans med delstaten och Serco Traffic Camera Services upprättat en hög tillgänglighet för underhåll och support. Supporten ger delstaten Victoria möjligheten att maximera effekten av den nya tekniken för att avskräcka hastighetsöverträdelser och förbättra säkerheten på vägnätet."

Annons

Annons

Annons