Mötesplatsen för dig inom svensk industri, jul, 24 2019
Senaste Nytt

Caverion tar FM-uppdrag av Sollentuna Kommunfastigheter

Nytt spännande kapitel i utvecklingen av kommunens fastighetsförvaltning. Foto: Caverion
Nytt spännande kapitel i utvecklingen av kommunens fastighetsförvaltning. Foto: Caverion
Publicerad av
Peter Höök - 26 mar 2019

Caverion fördjupar samarbetet med Sollentunas offentliga aktörer genom ett nytecknat avtal gällande tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll med Sollentuna kommunfastigheter. Det nya uppdraget omfattar cirka 80 000 kvadratmeter golvyta fördelat över 15 äldreboenden, gruppboenden, vårdcentral, bibliotek och även kommunhus.

Caverion har ett pågående Managed Services uppdrag med Sollentuna Kommun gällande tillsyn, skötsel, drift och avhjälpande underhåll på ett sjuttiotal offentliga byggnader.

– Vi är glada över möjligheten att fortsätta utveckla Sollentunas offentliga fastighetsbestånd i nära samarbete med våra uppdragsgivare. Vi är glada över det utökade förtroendet och ser fram mot en långvarig relation med Sollentuna kommunfastigheter, säger Klas Tocklin, vice vd och regionchef, MSO.

– Sollentuna Kommunfastigheter innebär ett nytt spännande kapitel i utvecklingen av kommunens fastighetsförvaltning. Vi ser fram emot att påbörja relationen med Caverion för de fastigheter som Sollentuna Kommunfastigheter nyligen har blivit ägare till. Samarbetet mellan kommunen och Caverion sedan 2016 har varit lyckat och det känns bra att få in kompetensen i driften av Sollentuna kommunfastigheters bestånd, säger Reine Jonsson, Chef förvaltningsavdelningen Sollentuna Kommunfastigheter.

Annons

Annons

Annons