Mötesplatsen för dig inom svensk industri, maj, 21 2019
Senaste Nytt

Assa Abloy och AddSecure ingår strategiskt partnerskap

Assa Abloy och AddSecure i partnerskap. Foto: Assa Abloy
Assa Abloy och AddSecure i partnerskap. Foto: Assa Abloy
Publicerad av
Peter Höök - 05 mar 2019

Assa Abloy och AddSecure tillkännager att de ingår ett strategiskt partnerskap och att de tillsammans lanserar "ARX med AddSecure Inside". Lösningen, som ger kunder och installatörer en säker och enkel larm- och passersystemlösning med integrerad certifierad larmöverföring, är utformad för att förenkla installationsprocessen och hanteringen av larmabonnemang i stora system.

"ARX med AddSecure Inside" gör det möjligt för säkerhetspersonal att övervaka säkerhetssystem och larmabonnemang via ett och samma gränssnitt. Systemet innehåller en inbyggd larmsändare och AddSecures kommunikationslösning, vilket ger en säker och kostnadseffektiv funktion som är lätt att installera.

– Assa Abloy är välkänt och deras ARX-lösning används av många av våra kunder. Vi är stolta över detta strategiska partnerskap där vi kombinerar de bästa lösningarna från två världar och därigenom gör livet enklare för både slutkunder och installatörer. Samtidigt bidrar vi till att
samhället blir både smartare och säkrare, säger Sten Olsson, affärsutvecklingschef på AddSecure.

– Vårt säkerhetssystem ARX är en allmänt använd lösning bland kommuner, myndigheter och privata företag med säkerhet som prioritet. Tillsammans med AddSecure kan vi nu erbjuda förenklad larmöverföring, som är lätt att använda, hantera och installera. Vi ser en stark efterfrågan bland våra kunder på denna typ av innovativa system, säger Daniel Glöd, produktchef ARX Scandinavia på Assa Abloy.

Annons

Annons

Annons