Mötesplatsen för dig inom svensk industri, jul, 16 2019
Senaste Nytt

Företagardagarna 2019

Företagardagarna
Företagardagarna
Publicerad av
Peter Höök - 14 jan 2019

Företagardagarna är Ångelholm-regionens största näringslivsmässa och är en årlig återkommande mässa med drygt 220 utställare och cirka 8 000 besökare på två dagar är detta en unik mötesplats.

– Vår mission är att se människor utvecklas och stärkas, så när frågan kom om att bli Företagardagarnas nya huvudsponsor fanns det ingen tvekan, säger Johan Järlmo, en av ägarna och vd för Wimab Evenemang

– Målet när vi går in i detta samarbete är att engagera, utveckla och bidra med vår kunskap och på så vis ge tillbaka till Nordvästra Skånes näringsliv, fortsätter Johan Järlmo.

Camilla Emring, marknads och kommunikationschef hos Wimab:

– Vi är otroligt glada att Wimab är en av eventets största partner. Vår målsättning med vårt engagemang är att gynna näringslivet med kunskap, glädje och ny energi. Att vi tillsammans och med långsiktiga satsningar på de företag som finns i regionen göra skillnad i det samhälle där vi verkar.

– Vi tycker att det är spännande att få in Wimab som en ny partner för evenemanget. Vi ser synergier i samarbetet som gynnar både näringslivet och våra medborgare i regionen, säger projektledarna för mässanLouise Modigoch Anna Berglund.

Annons

Annons

Annons