Mötesplatsen för dig inom svensk industri, jun, 18 2019
Senaste Nytt

Procurator tar in ny vd

Håkan Bergström, ny vd för Procurator
Håkan Bergström, ny vd för Procurator
Publicerad av
Peter Höök - 11 jan 2019

Håkan Bergström är ny vd för Procurator och får ansvar för affärsområdet Facility och Safety och dess vidare utveckling.

Håkan Bergström som nu träder in i Procurator kommer närmast från en position som VD inom grossistledet för bilbranschen – en logistikintensiv bransch med massiv produktportfölj och stort fokus på egna varumärken. Kunskapen därifrån är vad Procurator behöver för att ytterligare stärka sin ställning.

– Den växande position som Procurator har tagit på marknaden de senaste åren gör att jag ser fram emot en fortsatt stark tillväxt, ökad lönsamhet genom effektivare inköp och ett större fokus på egna varumärken.

Procurator har den senaste tiden vunnit flera stora affärer med ett brett sortiment av städ- och hygienartiklar samt arbetskläder och personlig skyddsutrustning. Många avtal har slutits under 2018 inom privat sektor med bland andra Toyota, SSAB, Alfa Laval och Anticimex samt inom offentlig sektor med Kammarkollegiet.

Ett av många spännande projekt som Håkan och hela teamet på Procurator tar sig an nu är det nya moderna lagret som ska tas i bruk under starten av 2020.

Annons

Annons

Annons