Mötesplatsen för dig inom svensk industri, jun, 18 2019
Senaste Nytt

ISS tar FM-uppdrag av Elektroskandia

Foto: ISS
Foto: ISS
Publicerad av
Peter Höök - 09 jan 2019

ISS och Elektroskandia har ingått ett partnerskap som innebär att ISS kommer att leverera ett brett spektrum av servicetjänster till Elektroskandias 47 siter i Sverige.

Elektroskandia, Sveriges ledande el-teknikgrossist och ägare av bland annat vitvarumärket Cylinda, och ISS, globalt ledande leverantör av integrerade servicetjänster, tecknade nyligen ett rikstäckande avtal om service till Elektroskandias butiker runt om i landet.

ISS förmåga att kunna leverera samma servicenivå i hela landet med egen personal, proaktivitet i lösningsbeskrivning samt lyhördhet och förståelse för kundens behov var avgörande delar för Elektroskandia vid valet av leverantör.

- Genom vår self-delivery modell kan vi ta ett tydligt helhetsansvar för leveransen och skapa en närhet till kunden med korta kontaktvägar, något som varit mycket viktigt för Elektroskandia vid val av samarbetspartner. Vi ser verkligen fram emot att få skapa värde för kunden genom vår service och att få utveckla vårt partnerskap ytterligare, säger Gary Kidd, vd, ISS Sverige.

Annons

Annons

Annons