Mötesplatsen för dig inom svensk industri, jun, 27 2019
Senaste Nytt

Miljörivarna förvärvar Betongteamet Riv & Håltagning i Bergslagen

Foto: Miljörivarna
Foto: Miljörivarna
Publicerad av
Peter Höök - 02 jan 2019

Miljörivarna fortsätter att växa och förvärvar Betongteamet Riv & Håltagning i Bergslagen som har sitt säte Norberg. Därmed fortsätter bolaget sin expansion i Dalarna. Betongteamet har 15 anställda och omsätter cirka 17 miljoner kronor.

– I och med förvärvet stärker vi vår marknadsposition ytterligare och vi är både stolta och glada över den kompetens och de möjligheter som förvärvet för med sig. Såväl Betongteamet som Miljörivarna ser en hög efterfrågan  och jag ser fram emot fortsatt samarbete med ökad service och tillgänglighet gentemot våra kunder, säger Johan Nonnen, Regionchef Mitt i Miljörivarna.

Miljörivarna är en av Sveriges ledande aktörer inom håltagning, rivning och sanering. Med 10 kontor och cirka 250 medarbetare, från Luleå i norr till Simrishamn i söder, är företaget rikstäckande.

– Att vi nu går samman med Miljörivarna känns jättebra. Hela gänget kommer att fortsätta arbeta hos Miljörivarna och det skapar nya möjligheter för hela företaget. Marknaden är god och vi satsar nu tillsammans för fortsatt expansion, säger Magnus Bergman, vd på Betongteamet Riv & Håltagning i Bergslagen.

– Vi har en fortsatt god tillväxt, både organiskt och via förvärv. Vår målsättning är att vara den ledande entreprenören när det gäller hållbar och miljöanpassad rivning och sanering på den svenska marknaden, säger Fredrik Eliasson, vd på Miljörivarna.

Miljörivarna är både miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001 och 9001 och redovisar bolagets hållbarhetsarbete via hållbarhetsredovisning.

Annons

Annons

Annons