Mötesplatsen för dig inom svensk industri, apr, 20 2019
Senaste Nytt

SKF tar kontrakt med Palumbo Shipyards

Ska leverera högteknologiska tjänster

Palumbo Shipyards. Foto: SKF
Palumbo Shipyards. Foto: SKF
Publicerad av
Peter Höök - 06 dec 2018

SKF har tecknat avtal med Palumbo Shipyards, ett stort ombyggnads- och reparationsvarv i Medelhavet, för att tillhandahålla högteknologiska tjänster. Tjänsterna omfattar montering, underhåll och bearbetning på plats, anpassningar och vibrationsmätningar samt geometriska mätningar och spänningsmätningar. Dessutom ska SKF och Palumbo Shipyards samarbeta för att ge stöd och skapa värde för slutkunderna.

– Vi är mycket glada att starta detta samarbete med Palumbo Shipyards med undertecknandet av detta kontrakt. SKF förstår vikten av att vara en partner till sina kunder inom sitt område. Å andra sidan kommer detta avtal även att tjäna SKFs åtagande att säkerställa lokal närvaro i alla områden där SKF-koncernen vill vara närvarande med sina produkter och tjänster, säger Rania Patsiopoulos, vd SKF Hellas.

– Vi är glada att ha tecknat avtal med en så viktig partner som SKF som är ledande inom sitt segment. Genom att arbeta tillsammans kan vi erbjuda en tidseffektiv och värdefull service till skeppsnäringen. Med tanke på att vi har arbetat med SKF under många år är vi övertygade om att detta samarbete kommer att bli framgångsrikt och vi planerar också att inleda samma samarbete med koncernens andra varv i en nära framtid, säger Andrea Sabbion, försäljningschef Commercial Ships Department, Palumbo Shipyards.

Annons

Annons

Annons