Mötesplatsen för dig inom svensk industri, jul, 22 2019
Senaste Nytt

Aerowash tar order på fem tvättrobotar i USA

Köpare är U.S. Aviation Services

Foto: Aerowash
Foto: Aerowash
Publicerad av
Peter Höök - 30 nov 2018

Aerowash har fått en order på fem stycken tvättrobotar modell AW12 från bolagets amerikanska distributör - U.S. Aviation Services. Ordervärdet uppgår till 1 410 000 euro. Av de fem tvättrobotarna kommer fyra att säljas vidare och en kommer att användas för demonstrationer och marknadsföring på den amerikanska marknaden.

Demosystemet kommer att levereras under första kvartalet 2019 och då testas och driftsättas i lokal miljö. De övriga fyra tvättrobotorna beräknas levereras under andra kvartalet 2019.

– Det är mycket glädjande att U.S. Aviation Services lägger en beställning på fem tvättrobotar totalt. Vi har tillsammans med dem analyserat och bearbetat den amerikanska marknaden i två års tid. Lyckade demonstrationer av AW12 för ett antal amerikanska slutanvändare har ökat intresset bland dessa kunder. Vi kan nu se att den marknadsbearbetningen börjar ge resultat. Den amerikanska marknaden har en fantastisk potential och innefattar både en civil och militär del. Jag ser fram emot ett långvarigt samarbete med U.S. Aviation Services, säger Niklas Adler, vd för Aerowash.

Annons

Annons

Annons