Mötesplatsen för dig inom svensk industri, jul, 16 2019
Senaste Nytt

Gunnar Karlsen tar avhjälpande underhåll för skolor

Underhåll inom el, VS och bygg

Foto: Gunnar Karlsen
Foto: Gunnar Karlsen
Publicerad av
Peter Höök - 13 nov 2018

Gunnar Karlsen Sverige har fått förtroende av Skolfastigheter i Stockholm att utföra avhjälpande underhåll under två års tid för skolor runtom i Stockholm. Vad som bland annat avgjorde att uppdraget vanns av Gunnar Karlsen var de mervärden man kommer att tillföra när det gäller inköp, återkoppling till SISAB och dess brukare samt kvalitetskraven på själva utförandet.

Uppdraget omfattar att tillhandahålla mottagning av felanmälan från SISAB och att utföra avhjälpande underhåll främst inom el, VS och bygg. Arbetet ska genomföras på skolor i stadsdelarna Bromma, Hässelby/Vällingby, Rinkeby/Kista och Spånga/Tensta.

– Det är glädjande att vi fått förtroendet att utföra arbeten åt SISAB. Vi är väldigt stolta att få kalla oss en av SISAB:s leverantörer. Upphandlingsprocessen har genomsyrats av SISAB:s stora fokus på kvalitet och mervärden. Detta sätt, där vi själva får vara med och påverka hur vi vill arbeta med återkoppling samt de mervärden vi tror att vårt arbete kommer tillföra, inspirerar oss som leverantör ytterligare, säger Per Lang avdelningschef, Gunnar Karlsen Sverige.

Annons

Annons

Annons