Mötesplatsen för dig inom svensk industri, jan, 17 2019
Senaste Nytt

Effektiviserar gatuunderhållet i Tyskland

Kvalitetssäkrar gatuvård

Arkivbild
Arkivbild
Publicerad av
Peter Höök - 09 nov 2018

Brickmakers har utvecklat en app till INFA, Institut für Abfall, Abwasser und Infrastruktur-Management GmbH, som effektiviserar kvalitetssäkringen av gatuunderhåll. Appen förenklar ärendehantering och dokumentation, och minskar behovet för fysiska inspektioner.

Appen används för att slumpmässigt registrera skräp på allmänna vägar och den ger därmed inspektörer tillgång till data i realtid. Den innehåller också en interaktiv karta via vilken utvalda områden kan utvärderas och behovet av tidskrävande resor har därmed eliminerats. Inspektörernas dagliga besök på kontoret för registrering av föregående dags data och utskrift av kartor krävs inte heller längre. Inspektörerna kan med hjälp av snabbmeddelanden enkelt tilldela städföretagen brådskande ärenden, vilket minskar ledtiderna.

– Samarbetet med Brickmakers var okomplicerat, och den unga och motiverade projektgruppen bidrog med många bra idéer. Vi insåg snabbt hur mycket lösningen skulle bidra till vår verksamhet, säger Nico Schulte, Head of Software Development på INFA. 

Annons

Annons

Annons