Mötesplatsen för dig inom svensk industri, mar, 22 2019
Senaste Nytt

AT&T och Prevas i samarbete om IoT-lösningar

Ska ta IoT-lösningar till marknaden

Arkivbild
Arkivbild
Publicerad av
Peter Höök - 08 nov 2018

AT&T och Prevas inleder ett samarbete för att utveckla IoT-lösningar och smarta tjänster för globala industrier och vertikala marknader. Det treåriga samarbetet ska hjälpa företag att använda AT&Ts globala och säkra IoT-lösningar tillsammans med Prevas industrikompetens. Målet är att hjälpa Prevas kunder att snabbt få ut sina uppkopplade produkter och tjänster ut på marknaden.

I över 30 år har Prevas hjälpt företag inom branscher som Life Science, fordon, försvar, energi och verkstadsindustri. Nu förenar Prevas sin expertis med AT&T:s kapacitet inom IoT-teknik. Det är en affärsmodell som hjälper Prevas att snabbt integrera globala IoT-tjänster i sin verksamhet och i kundprojekt.

– Vi har en passion för att lösa tekniska utmaningar och vi har stor bredd i våra projekt. Våra kunder vänder sig till oss för att få hjälp med att ta tillvara på teknikens och digitaliseringens möjligheter, säger Björn Andersson Product Development Solutions manager på Prevas.

– Vårt samarbete med Prevas är ett exempel på hur vi utvecklar affärstransformation i framkant. För industriella och högteknologiska globala företag som snabbt vill få ut sina uppkopplade produkter på marknaden med hjälp av IoT-tjänster är vi go-to-teamet. Tillsammans med Prevas erbjuder AT&T ett snabbspår för företag att få ut sina IoT-tjänster på marknaden, säger AT&T Regionpresident för Europa, Mellanöstern och Afrika, John Vladimir Slamecka.

Annons

Annons

Annons