Mötesplatsen för dig inom svensk industri, mar, 22 2019
Senaste Nytt

Bravida tar över Karlshamns rörmontage

Bravida tillträder den 1 november

Foto: Bravida
Foto: Bravida
Publicerad av
Peter Höök - 01 nov 2018

Bravida förvärvar Karlshamns rörmontage och tar genom förvärvet en starkare position inom vs i Blekinge. Bolaget har 12 anställda och en omsättning om cirka 20 miljoner kronor.

Karlshamns rörmontage erbjuder service och installation av vs-tjänster, framförallt till petroleum- och processindustrin. Företagets etablering finns i Karlshamn men de arbetar i hela Sverige för olika uppdragsgivare.

– Genom förvärvet stärker vi vårt erbjudande inom vs i Blekinge. Dessutom får vi in ytterligare spetskompetens inom processindustri – ett område med stor utvecklingspotential, säger Åke Forsberg, regionchef, Bravida region Jönköping.

Karlshamns rörmontage startade sin verksamhet 2006 i Sölvesborg. Utvecklingen gick snabbt framåt och 2011 flyttades verksamheten till kontors- och verkstadslokaler i Karlshamn.

Företaget ägs idag av Bengt Johansson. Han berättar:

– Jag ser detta som ett naturligt steg för en fortsatt utveckling av Karlshamns rörmontage. Vi behåller vår lokala förankring vilket säkerställer verksamhetens attraktivitet bland kunder och medarbetare. Samtidigt skapas spännande möjligheter av att bli en del av en större koncern.

Annons

Annons

Annons