Mötesplatsen för dig inom svensk industri, apr, 24 2019
Senaste Nytt

Tar order på radiostyrningsutrustning för industriellt bruk

Köper skräddarsydda lösningar

Foto: Åkerströms
Foto: Åkerströms
Publicerad av
Peter Höök - 29 okt 2018

Åkerströms har i dagarna tagit två ordrar med ett sammanlagt värde av 1,2 miljoner kronor för radiostyrningsutrustning avsedd för industriellt bruk, från Scanmaskin samt Weimer Skogsteknik & Hydraulik.

Scanmaskin har sedan 1975 tillverkat marknadsledande golv-, ytbehandlings- och poleringsutrustning med produktion i deras anläggning i Lindome utanför Göteborg.

– Samarbetet med Scanmaskin inleddes redan 2007, och under åren har vi levererat ett stort antal radiosystem till denna kund. I nära samarbete med kund har vi tagit fram skräddarsydda lösningar för deras behov och maskiner, säger Anna Stiwne, Försäljningschef hos Åkerströms.

Weimer Skogsteknik & Hydraulik tillverkar skogsvagnar för industriellt skogsbruk för den svenska marknaden och har sin verksamhet i Eksjö. Radiostyrningen ska användas för styrning av skogs vinschar.

– Vi är glada över att få leverera radiostyrningar till Weimers kvalitetsvinschar som möter deras höga kvalitetskrav vad beträffar tålighet och slitstyrka, avslutar Anna Stiwne.

Annons

Annons

Annons