Mötesplatsen för dig inom svensk industri, jul, 16 2019
Senaste Nytt

Coor tar uppdrag av Trafikverket

Levererar integrerat FM-uppdrag

Foto: Coor
Foto: Coor
Publicerad av
Peter Höök - 27 sep 2018

Trafikverket har valt att nyttja de två optionsåren i avtalet med Coor, vilket innebär att Coor får fortsatt förtroende att koordinera, utveckla och leverera ett stort antal servicetjänster till ett hundratal kontor i hela Sverige fram till 2022.

Trafikverket ansvarar för långsiktig planering av transportsystemet för vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart samt byggande, drift och underhåll av de statliga vägarna och järnvägarna. Coor har samarbetat med Trafikverket sedan 2012 i ett integrerat FM-uppdrag. Tjänster som ingår är bland annat lokalvård, post, lokalplanering och lokalskötsel samt receptionstjänster.

– Trafikverket är en viktig kund för Coor och vi är glada över det fortsatta förtroendet. Under åren har vi utvecklat ett bra samarbete baserat på gemensamma värderingar. Coor har jobbat hårt för att möta Trafikverkets förväntningar på serviceleveransen och förlängningen är ett kvitto på att vi möter Trafikverkets krav på kvalitet, servicemannaskap och effektivitet, säger AnnaCarin Grandin, vd Coor i Sverige.

Annons

Annons

Annons