Mötesplatsen för dig inom svensk industri, jul, 22 2019
Senaste Nytt

Dometic tecknar avtal med båttillverkaren Sunseeker

Tecknar treårigt exklusivt luftkonditioneringskontrakt

Foto: Dometic
Foto: Dometic
Publicerad av
Peter Höök - 14 sep 2018

Dometic har tecknat ett treårigt exklusivt luftkonditioneringskontrakt med lyxbåtstillverkaren Sunseeker. Enligt det nya kommersiella avtalet kommer Dometic att vara exklusiv leverantör av luftkonditioneringsutrustning till Sunseekers modellutbud från 50 fot upp till 131 fot.

Avtalet är det senaste steget i ett framgångsrikt 30-årigt partnerskap, där Dometic kommer att leverera anpassade system för nuvarande och nästa generations Sunseekerbåtar baserat på Dometics ledande luftkonditioneringslösningar.

– Jag är verkligen glad att fortsätta vårt långa och framgångsrika partnerskap med Sunseeker. Sunseeker har varit en ledande aktör inom marinindustrin i många år och vi är stolta över att våra lösningar uppfyller deras höga krav på tillförlitlighet, prestanda och support. Dometic kommer att fortsätta bygga en stark position inom den marina industrin och fortsätter arbeta utifrån vårt löfte om produktledarskap, bästa möjliga kundservice och lojala och långsiktiga relationer. säger Juan Vargues, vd och koncernchef för Dometic.

Annons

Annons

Annons