Mötesplatsen för dig inom svensk industri, jul, 22 2019
Senaste Nytt

Mapei hårdsatsar på renovering och underhåll

Arkivbild
Arkivbild
Publicerad av
Peter Höök - 14 sep 2018

Mapei gör en hårdsatsning på området RUBS, Renovering, Underhåll, Betong och Specialgolv, genom rekryteringarna av Anders Kolmodin och Jonas Samuelsson.

– Mapei är i en intensiv utvecklingsfas där Anders och Jonas kommer att hjälpa oss att bygga upp vår nya avdelning RUBS, med fokus på härdplast- och betongrenoveringsprojekt. Med deras gedigna erfarenhet kommer vi att täppa igen den kunskapslucka vi under en tid haft inom detta område, säger Niklas Tjeder, vd på Mapei.

Anders har för många år sedan jobbat på Rescon men har de senaste 13 åren arbetat på Flowcrete, senast i rollen som säljteamledare. Anders börjar som säljchef för RUBS men kommer också hantera mellan- och östra- och norra Sverige. Även Jonas kommer ifrån Flowcrete där han de senaste 22 åren jobbat som produktutvecklare och säljare. Jonas kommer ansvara för södra- och västra Sverige.

Mapei grundades i Milano 1937 och är idag världens största företag inom produktion fäst- och fogmassor samt kemiska produkter för byggbranschen. Mapei har idag 79 dotterbolag, 18 FoU anläggningar och har 70 fabriker spridda över hela världen.

Annons

Annons

Annons