Mötesplatsen för dig inom svensk industri, jul, 17 2019
Senaste Nytt

En mötesplats – två mässor - Scanautomatic och ProcessTeknik på Svenska Mässan

Foto: Svenska Mässan
Foto: Svenska Mässan
Publicerad av
Peter Höök - 05 sep 2018

Scanautomatic och ProcessTeknik är mötesplatsen som är den ledande för automation och processteknik i Norden. Här samlas mer än 10 000 besökare från svensk industri för att göra affärer, kompetensutvecklas och ta del av den senaste tekniken, se nya komponenter samt lösningar för svensk industri. Scanautomatic och ProcessTeknik går av stapeln på Svenska Mässan den 9-11 oktober!.

På mässan presenteras ett antal fokusområden: teknikutvecklingen förändrar kontinuerligt förutsättningar­na för industrins konkurrens­kraft. Svensk industri måste vara med i täten av både den digitala omvandlingen för att fortsätta att vara konkurrenskraftig på en global marknad.

Hur kan svensk industri bli mer energieffektiv? En effektivare energianvändning är en förutsättning för en hållbar produktion och för att ett hållbart energisystem.

Ökad resurseffektivitet, miljöhänsyn och en mer hållbar produktion ska bidra till industrins värde­skapande, jobbskapande och konkurrenskraft i hela landet samt Smart Industri som grund i Sveriges regerings nyindustrialise­ringsstrategi.

Annons

Annons

Annons