Mötesplatsen för dig inom svensk industri, okt, 16 2018
Senaste Nytt

Zenergy levererar byggbodar

Affär om tre miljoner kronor

Foro: Zenergy
Foro: Zenergy
Publicerad av
Peter Höök - 10 aug 2018

Zenergy har erhållit en beställning från ett bolag inom Veidekke-koncernen om köp av 12 Zenergy ZIP-byggbodar till ett värde om ca 3 miljoner kronor för användning vid utökning av täkt-, återvinning- och asfaltsverksamhet i Härryda kommun. Tillverkningen av modulerna påbörjas inom kort, och etableringen beräknas bli klar under den första hälften av september.

– Vi är glada över att Veidekke väljer oss som leverantör till det här projektet. Beställningen visar även tydligt att vårt utbud av ZIP-Entreprenadmoduler passar väl för de allra flesta typer av fastighetsprojekt, säger Zenergys vd Olle Magnusson.

Zenergys energieffektiva och brandsäkra byggbodar med en stomme bestående av bolagets patenterade ZIP-Element, har tillverkats i mer än 1 500 enheter sedan lanseringen 2009. Konstruktionen har prisats för sin energieffektivitet och brandsäkerhet, entreprenadmodulerna finns att tillgå i flera olika basvarianter som anpassats för olika typer av fastighetsprojekt och kundgrupper.

Annons

Annons

Annons

Programmet under konferensen AI Forum 2018 bestod av paneldiskussioner och workshoppar. Konferensen samlade europeiska ministrar, företagsledare och experter på AI. paneldiskussionerna debatterades hur Europas styrkor inom användningen av AI skiljer sig från andra områdens, såsom Kinas och USA:s. Dessutom  dryftades frågan om hur man i Europa kan stödja företag som baserar sin affärsverksamhet på AI. Foto; AI Forum 2018
Programmet under konferensen AI Forum 2018 bestod av paneldiskussioner och workshoppar. Konferensen samlade europeiska ministrar, företagsledare och experter på AI. paneldiskussionerna debatterades hur Europas styrkor inom användningen av AI skiljer sig från andra områdens, såsom Kinas och USA:s. Dessutom dryftades frågan om hur man i Europa kan stödja företag som baserar sin affärsverksamhet på AI. Foto; AI Forum 2018

AI Forum 2018: Artificiell intelligens skapar ekonomisk tillväxt i Europa

"del av vår vardag"

– Artificiell intelligens är en central framgångsfaktor för Europa. Den innebär möjligheter för...