Mötesplatsen för dig inom svensk industri, apr, 24 2019
Senaste Nytt

Lightfry tar miljonorder i USA

Ordern är värd strax under 3 miljoner kronor

Foto: Eatgood
Foto: Eatgood
Publicerad av
Peter Höök - 07 aug 2018

EatGood Sweden har fått en order från distributören, HB Specialty foods, i USA på ytterligare en full container med leverans av Lightfry-enheter, så kallade luftfritöser. De första Lightfry-enheterna har redan installerats hos kunder och det känns extra bra att så här i ett tidigt stadie, efter erhållande av alla certifieringar och godkännanden för USA, få en följdorder från världens största marknad. Ordern är värd strax under 3 miljoner kronor och är såld enligt ordinarie exportprislista.

Äntligen kan väntande kunder få leverans av Ligthfry enheter i en större omfattning när alla certifieringar är klara och Eatgood har erhållit en godkänd fabriksinspektion. Nu kan Eatgood fokusera på löpande produktion för att tillgodose behovet och efterfrågan från USA marknaden. För att klara av produktionen så kommer nyanställningar bli aktuellt.

– De första Lightfry enheterna har redan levererats och installerats hos kund och nu ser vi fram emot att kunna diskutera utleveranser av Lightfry-enheter konkret med kunderna och dra upp planer gemensamt i större omfattning, säger Henrik Önnermark vd i Eatgood Sweden.

Annons

Annons

Annons