Mötesplatsen för dig inom svensk industri, jan, 17 2019
Senaste Nytt

OnePartnerGroup bemannar industribolaget AAK Sweden

Avtalet träder i kraft den 1 april

Foto: AAK
Foto: AAK
Publicerad av
Peter Höök - 13 apr 2018

Nu tecknar industriföretaget AAK ett tvåårigt avtal med OnePartnerGroup avseende uthyrning av yrkesarbetare och tjänstemän för i första hand anläggningarna i Karlshamn och Dalby. Avtalet träder i kraft den 1 april 2018 och innefattar även bolaget AAK Dalby.

– Valet föll på OnePartnerGroup då vi vill ha en seriös, lokal partner som ligger i framkant. Vi ser mycket fram emot vårt samarbete, säger Malin Olsson, HR-Manager på AAK Sweden.

AAK har 20 anläggningar i fler än 25 länder och totalt över 3 300 anställda. Huvudkontoret är beläget i Malmö och AAK är svenskregistrerat och börsnoterat.

– Vi är mycket stolta över att AAK har valt OnePartnerGroup som samarbetspartner. Förtroendet känns som ytterligare ett bevis för att vår kompetens och vårt förhållningssätt uppskattas av såväl privata som offentliga aktörer. Vår målsättning är nu att tillsammans med AAK skapa de bästa förutsättningarna för ett långsiktigt, expansivt och hållbart samarbete, säger Mats Ekenstam, vd för OnePartnerGroup Blekinge

Annons

Annons

Annons