Mötesplatsen för dig inom svensk industri, dec, 13 2018
Senaste Nytt

Installerar system för produktionsuppföljning

Bufab Lann i Värnamo optimerar tillverkningen

Foto: Axxos Industrisystem
Foto: Axxos Industrisystem
Publicerad av
Peter Höök - 12 mar 2018

Axxos Industrisystem har installerat och driftsatt Axxos  produktionsuppföljningssystem på 20 produktionsutrustningar hos Bufab Lann i Värnamo. Affären omfattar också system för visualisering av produktionsläget i realtid på TV skärmar i fabriken. Bufab kommer även att använda system för smarta mobilersom ger chefer och operatörer möjlighet att följa produktionsläget och att rapportera stopporsaker direkt där de befinner dig.

– Vi kommer att coacha Bufab under igångkörningen av systemet för att de snabbt ska komma igång med Axxos OEE i sitt förbättringsarbete, säger Henrik Renström, Sales Manager Axxos Industrisystem AB.

Axxos kommer även att göra en integration mellan produktionsuppföljningssystemet och Bufabs affärssystem.

Att integrera produktionsuppföljningssystemet med vårt affärssystem är ett måste. Axxos har stor erfarenhet av detta vilket var en stor fördel vid val av leverantör, säger Tobias Svensson, Produktionschef, Bufab Lann. Axxos ser ett ökande intresse för produktionsuppföljning inom svensk industri. I den globala konkurrens som många företag lever i idag blir det allt viktigare att producera mer effektivt.

Att hålla koll på maskinparken och eliminera förluster är en viktig grund för effektiviseringsarbetet. Med Axxos OEE hjälper vi Bufab Lann att skapa förutsättningar för ett effektivt förbättringsarbete, menar Henrik Renström.

Annons

Annons

Annons