Mötesplatsen för dig inom svensk industri, apr, 24 2019
Senaste Nytt

Nexperia utökar företagets halvledarproduktion i Kina

Nexperias totala produktionskapacitet har ökat till över 100 miljarder komponenter per år genom denna expansion. Foto: Nexperia
Nexperias totala produktionskapacitet har ökat till över 100 miljarder komponenter per år genom denna expansion. Foto: Nexperia
Publicerad av
Markku Björkman - 08 mar 2018

Nexperia har överfört sin tillverkning och testsystem för så kallade diskreta halvledare i Guangdong, Kina (ATGD), och därmed utökat betydligt sin verksamhet inom detta område. 

Produktions- och lagringsområdena uppgår nu till cirka 72 000 kvadratmeter och produktionsområdet har utökats med 16 000 kvadratmeter. Som ett resultat producerar Guangdong-fabriken nu 90 miljarder komponeneter per år, eller cirka 50 procent mer än tidigare, beroende på produktmixen. Expansionen understryker Nexperias ambitiösa tillväxtplaner för de närmaste åren, skriver företaget i ett uttalande.

Frans Scheper, Nexperias VD, kommenterar: "Vår ATGD-fabrik i Guangdong är framgångsrik eftersom det fokuserar på resultat, som kräver maximal effektivitet inom områdena kostnad, kvalitet och leverans. Och vi förbättrar servicen ständigt till våra kunder. Denna strategi kommer vi att att bibehålla. ATGD är en integrerad del av Nexperias tillverkningsstrategi, idag och även i framtiden. "

Nelson Yung, VP & General Manager för Nexperias fabrik ATDG i Guangdong, tillägger: "Utvecklingen av kompetens och produktionskapacitet i avancerad teknik ger ett betydande bidrag till Nexperias framgång här i Guangdong, och vi har ett team av specialister för att utveckla och designa nya bostäder, genomföra avancerade materialprocesser. och utrustning, produktens tillförlitlighet test och felanalys.

- En av de viktigaste faktorerna i vår verksamhet är vår förmåga att skapa denna typ av nya bostadsområden och ge våra kunder de produkter de behöver. För detta har ATGD gett viktiga bidrag ifråga om nya affärsmöjligheter för Nexperia. Vi tillverkar konkurrenskraftiga produkter och med vår produktionskapacitet och flexibilitet kan vi betjäna de olika marknaderna genom en mångsidig produktmix. "

Nexperia
 

Annons

Annons

Annons