Mötesplatsen för dig inom svensk industri, jul, 16 2019
Senaste Nytt

Caverion och AstraZeneca tecknar avtal

Kontrakt om Managed Services för två anläggningar i Sverige

Foto: Caverion
Foto: Caverion
Publicerad av
Peter Höök - 17 jan 2018

Caverion och läkemedelsföretaget AstraZeneca, har tecknat avtal om Managed Services för AstraZenecas anläggningar i Göteborg och Södertälje. Avtalet är baserat på Vested modellen och värdet kommer inte offentliggöras. Den totala golvytan som omfattas av det nya avtalet är cirka 775 000m2. Teknikområden som ingår är värme och sanitet, kyla, el, säkerhet och skydd samt automation. 

Enligt Vested modellen sätts gemensamma mål tillsammans med kunden. Caverions prestation utvärderas sedan enligt dessa mål. Denna målorienterade modell ger Caverion större möjligheter att anpassa underhållet efter anläggningarnas föränderliga behov. Samtidigt kan AstraZeneca fokusera på sin kärnverksamhet.

– Relationen mellan AstraZeneca och Caverion etablerades 2009 och har under åren utvidgats och fördjupats genom framgångsrikt samarbete mellan parterna. Det nya avtalet har tagits fram enligt Vested modellen. Det ger oss möjligheten att ta partnerskapet till nästa nivå baserat på en framåtblickande plattform vad gäller strategiska mål som hög kundnöjdhet, medarbetarengagemang, tillgänglighet, säkerhet, hänsyn till miljön och kostnadskontroll. Säger Björn Kullman på AstraZeneca.

– Vi letar alltid efter nya sätt att förbättra de strategiska relationerna med våra kunder och att supportera deras verksamhet. AstraZeneca är världsledande inom sitt område. Om vi ska stötta dem i att nå deras mål, måste även vi säkerställa att vi levererar bra tjänster och lösningar.” Säger Klas Tocklin, CEO Caverion Division Sweden.

 

Annons

Annons

Annons