Mötesplatsen för dig inom svensk industri, okt, 21 2018
Senaste Nytt

Ivisys tar order i Belgien

Tecknar kontrakt med kompressortillverkare

Foto: Ivisys
Foto: Ivisys
Publicerad av
Peter Höök - 10 jan 2018

Ivisys erbjuder visionsbaserade kvalitetssäkringslösningar till industrin, som kan ersätta manuell och mekanisk kvalitetskontroll. Ivisys patenterade lösningar gör det möjligt att genomföra komplexa kontroller och samtidigt bevara det existerande produktionsflödet, opåverkat av kvalitetskontrollen.

Nu har Ivisys mottagit en tilläggsorder från en kompressortillverkare i Belgien. Ordern avser en skräddarsydd 3D sensorlösning för inspektion av komplexa, rörliga metallobjekt. Det totala ordervärdet är ungefär 40 000 euro och förväntas påverka Ivisys resultat 2018 under första kvartalet.

Denna order följer två tidigare order från kompressortillverkaren som meddelades den 18 januari 2017 samt den 7 augusti 2017 och avser en avancerad 3D sensorlösning. Kompressortillverkaren har verksamheter i mer än 90 länder världen över och har över 40 000 anställda.

– Vi har redan mött behovet från kunden avseende en lösning som hjälper kunden att lösa en högst komplex inspektionsuppgift. Denna uppföljningsorder visar att vi kan förvänta oss fler order från våra befintliga kunder då vi håller dem nöjda och vidare utvecklar långvariga partnerskap med dem. I detta fall är utmaningen att tillhandahålla allt mer avancerade lösningar givetvis ett stort nöje då vi alltid strävar efter att höja ribban för vad som är möjligt att åstadkomma med vår unika metod av att kombinera mjukvara och hårdvara, säger Ivisys CTO Moatasem Chehaiber.

 

Annons

Annons

Annons