Mötesplatsen för dig inom svensk industri, jun, 23 2018
Senaste Nytt

Bravida tar installationskontrakt av JM

Ordervärdet 30 miljoner kronor

Foto: Bravida
Foto: Bravida
Publicerad av
Peter Höök - 16 jun 2017

Bravida tar kontrakt av JM för att installera el, vs och ventilation i miljöbyggnadsklassade projekt när Småa och Riksbyggen bygger nytt i Tyresö. I Norra Tyresö utanför Stockholm bygger JM Entreprenad nu två nya bostadsområden med miljöbyggnadsklass silver, Brf Steget för Riksbyggen och Brf Grönskan för Småa. Nyproduktionen är den första etappen i ett planerat utvecklingsarbete för Norra Tyresö Centurm. Bravida står för samtliga installationer i de båda projekten, till ett ordervärde om 30 miljoner kronor.

– Detta är viktiga projekt för JM Entreprenad. Det handlar om att leva upp till höga miljökrav, och då är det viktigt med ett gott samarbete. Den här gången valde vi Bravida, eftersom de har de resurser som krävs för denna typ av projekt och dessutom har erfarenhet av totalentreprenader, säger Robin Walldén, projektchef på JM Entreprenad.

Byggprojekten omfattar totalt 107 lägenheter, 4 allmänna lokaler, 9 radhus och gemensamt garage..

Det första spadtaget togs i slutet av maj, och bostäderna beräknas vara färdigställda i slutet av 2019. Installationsarbetet beräknas sysselsätta totalt 20 Bravidamedarbetare.

Annons

Annons

Annons