Mötesplatsen för dig inom svensk industri, maj, 23 2018
Senaste Nytt

Inission Stockholm får ny vd

Niklas Lindh tillträder

Foto: Inission Stockholm
Foto: Inission Stockholm
Publicerad av
Peter Höök - 15 jun 2017

Inission Triab och Inission SKEAB har gått samman i en  toppmodern produktionsanläggning på Bruttovägen 3 i Järfälla. Nu står det klart att det är Niklas Lindh, den tidigare Platschefen för Inission Triab, som axlar vdrollen i den nya fabriken som efter den 30 juni går under det gemensamma namnet Inission Stockholm.

Niklas anslöt sig till Inission redan 2001 som Key Account Manager på Inission Munkfors. Tiden i Munkfors varade i elva år. 2012 flyttade han till Stockholm för att ta över som platschef på Inission Triab. De gamla Triabägarna hade slutat och det behövdes någon som kunde kombinera rollerna som platschef och nykundsförsäljare. Niklas har därför en bra grund att stå på när han nu tar över som vd. Under sin karriär har han jobbat med gruppansvar, inköp och kundrelationer. Som person beskriver sig Niklas som positiv och ser möjligheter där andra ser problem. Som ledare strävar han alltid efter en företagskultur där man har roligt, det är då man kan utvecklas.

– Det känns otroligt stimulerande att få det här förtroendet och chansen att utveckla en fullskalig fabrik. Vi har den senaste tekniken och ett Inception team med hög tillgänglighet som snabbt kan ta fram prototypserier baserat på kundens krav och önskemål. Flytten har gått över förväntan bra och jag är mycket stolt över mina medarbetare som alla varit positiva till den här resan. Alla följde med, både från Triab och SKEAB. Flytten har också mottagits otroligt bra av kunderna och vi har nu en extrem ordersituation där vi går för högtryck. Nästa steg blir nu att till fullo integrera verksamheterna och testa alla processer, säger Niklas Lindh vd Inission Stockholm.

– Niklas har på ett föredömligt sätt lett arbetet med att integrera Triab i Inission och får nu uppdraget att ta Triab och SKEAB till en helt ny nivå i och med introduktionen av Inission Stockholm. Niklas har ett starkt kund- och affärsfokus och är mycket engagerad i sin uppgift. Jag känner en stor trygghet i att Niklas nu tar sig an Inission Stockholm för att ytterligare förbättra servicen till våra kunder, öka tillväxttakten och lönsamheten i våra affärer, säger Olle Hulteberg, Inissions Marketing Director.

Annons