Mötesplatsen för dig inom svensk industri, jun, 27 2019
Senaste Nytt

SAP tar nästa steg i samarbetet med Google

Lanserar snabbare vägar till IoT, maskininlärning och blockkedjan

Foto: SAP
Foto: SAP
Publicerad av
Peter Höök - 17 maj 2017

Under den pågående konferensen  Sapphirenow i Orlando, USA, presenterar SAP en rad nyheter som hjälper företag att digitalisera sin verksamhet. SAP har ett starkt engagemang för öppna ekosystem och strategiska samarbeten kommer att bli ännu viktigare. Bland nyheterna finns ett utökat partnerskap med Google, nya möjligheter för maskininlärning och sakernas internet med hjälp av SAP Leonardo och stöd för flera molnleverantörer i SAP Cloud Platform.

Det samarbete som SAP och Google inledde i mars har utökats och innehåller nu ännu fler certifieringar av SAP-teknik och applikationer på Google Cloud Platform. SAP Cloud Platform ska kunna köras globalt på GCP och de båda företagen ska dessutom samarbeta inom maskininlärning, sakernas internet, IoT, datatransparens, lagring och produktivitet.

Att digitalisera företag kräver helhetstänk och omfattar förändringar i både affärsmodell och processer som enskilda teknologier inte kan leverera på. SAP utökar därför SAP Leonardo lösningsportföljen kraftigt som nu kombinerar olika applikationer inom maskininlärning, sakernas internet, big data, dataanalys och blockchain på SAP Cloud Platform. Tillsammans med SAP:s experter får kunderna värdefull hjälp med sin digitalisering där nyckeln är att använda flera programvaror tillsammans för att skapa värde.

Annons

Annons

Annons