Mötesplatsen för dig inom svensk industri, jun, 27 2019
Senaste Nytt

Visar framtidens elnät på Elfack 2017

ABB satsar stort på Elfackmässan.
ABB satsar stort på Elfackmässan.
Publicerad av
Peter Höök - 04 maj 2017

ABB satsar stort på Elfack den 9-12 maj och har mässans största monter på över 500 kvadratmeter, centralt i B-hallen. Företaget presenterar framtidens teknik för elnät, industrier och städer med fokus på digitala lösningar.

ABB:s monter innehåller flera intressanta produkter, lösningar och nyheter. Bland annat så visas ABB Ability Smart Sensor som låter motorn tala om när den behöver service, digitala kontrollanläggningar för det smarta elnätet samt den tvåarmade roboten YuMi.  ABB Ability är samlingsbegreppet för ABBs digitalt uppkopplade enheter, system och tjänster som används i syfte att öka produktiviteten, halvera underhållskostnaderna och minska energianvändningen. 

– I ABB:s monter kan besökarna se in i framtiden genom att utforska nya digitala lösningar för den smarta staden, för framtidens elnät samt för ett smartare underhåll av industrin. Det behövs lösningar som i större utsträckning använder digitala tekniker och tjänster som talar om för oss när produkterna och systemen är i behov av underhåll, uppgraderingar eller utbyte, säger Maria Eriksson, projektledare för Elfack på ABB.

Annons

Annons

Annons