Mötesplatsen för dig inom svensk industri, maj, 25 2018
Senaste Nytt

Rejlers Norge tillsätter ny vd

Thomas Pettersen tillträder

Foto: Herman Dreyer
Foto: Herman Dreyer
Publicerad av
Peter Höök - 21 apr 2017

Efter tre år som vd för Rejlers Norge väljer Morten Thorkildsen att lämna posten. Thomas Pettersen, vd för Rejlers Embriq, ges ökat förtroende och träder från och med idag in som vd även för Rejlers Norge. Thorkildsen kommer att vara fortsatt tillgänglig för koncernen och den nya norska ledningen en period framöver.

– Morten Thorkildsen har lagt grunden för Rejlers verksamhet i Norge. Han har konsoliderat ett antal verksamheter, bidragit till att vinna ett antal viktiga kontrakt, och varit en central aktör vid köpet av Embriq. På detta sätt har han även bidragit till utformningen av Rejlers digitala strategi inom fackområden som bygg, energi, telekom och transport, säger Reljers vd och koncernchef, Peter Rejler. Styrelsen och jag är tacksamma för Mortens bidrag, och önskar honom all lycka i framtiden.

– Jag är stolt över det vi har åstadkommit. Vi har etablerat Rejlers i Norge som en viktig aktör inom rådgivning, projektering och drift av samhällskritisk infrastruktur. Det har varit roligt att jobba med så många kompetenta medarbetare och jag önskar alla lycka till i framtiden. Efter dryga tre år i rollen känner jag att tiden är inne för att ta mig an nya utmaningar där fokus ligger på värdeskapande och digitalisering, säger Morten Thorkildsen.

Annons