Mötesplatsen för dig inom svensk industri, jul, 16 2019
Senaste Nytt

​DEWALT lanserar Bluetooth-mottagare för stereo och radio

Foto: Dewalt
Foto: Dewalt
Publicerad av
Joakim Sjöstedt - 27 jan 2015

DEWALT lanserar en ny kompakt enhet för att trådlöst strömma ljud. Som svar på den ökande användningen av smartphones lanseras DEWALT DCR002 Bluetooth-mottagaren som har utformats för att möjliggöra trådlös ljuduppspelning från användarens mobila enhet med hjälp av användarvänlig Bluetooth-teknik.

Mottagaren kan anslutas till alla ljudsystem med en 3,5 mm AUX-ingång, inklusive bilsystem och DEWALTs sortiment av bärbara radioapparater. Med en enda toppmonterad knapp kan enheten snabbt och enkelt kopplas till en bärbar musikspelare, surfplatta eller smartphone med Bluetooth-kapacitet, vilket ger direkt-strömmat ljud.

Den kompakta mottagaren laddas via USB, och dess integrerade litiumjonbatteri ger mer än sju timmars gångtid, för en hel dag med musik. För att dessutom förhindra förlust eller skada när den är ansluten till en AUX-ingång, kan DCR002 dockas på radion i den dedikerade monteringsklämman.

– Ett växande antal professionella hantverkare vill få tillgång till musiken på sin mobila enhet, antingen på arbetsplatsen eller på resan, säger Annika Folkesson, marknadskoordinator DEWALT. Bluetooth-adapter DCR002 har konstruerats för att möjliggöra för användaren att överföra ljud från sin smartphone eller surfplatta till en ljudenhet och ge dem den ultimata friheten att spela sin egen musik.

Annons

Annons

Annons