Mötesplatsen för dig inom svensk industri, jul, 24 2019
Senaste Nytt

Nu inleds två industrimässor i Göteborg

Scanautomatic & Processteknik är Nordens största mötesplats för den tillverkande industrin. Foto: Svenska Mässan
Scanautomatic & Processteknik är Nordens största mötesplats för den tillverkande industrin. Foto: Svenska Mässan
Publicerad av
Christer Wiik - 04 okt 2016

Scanautomatic & ProcessTeknik 2016 är en av de största mötesplatserna för den nordiska industrisektorn. Här visasden senaste tekniken och lösningarna inom automation och processteknik, med över 300 leverantörer på plats som demonstrerar den senaste tekniken och nya lösningar för en effektivare produktion.

Scanautomatic är den största mässan som sedan 40 år fokuserar på tillverkningsindustri och automation. Här kan du ta del av produkter och lösningar inom; komponenter, utrustning, system, lösningar och tjänster inom industri- och processautomation.

ProcessTeknik är en branschöverskridande mässa med fokus på lösningar och produkter. Här kan du ta del av produkter och lösningar inom; processteknisk utrustning, processanalys, industriell IT, processautomation, säkerhet, förpackning och industriell miljöteknik.

De branscher som deltar på de två mässorna representerar stora delar av den allomfattande industrinäringen: Livsmedel, läkemedel, dryckes, gummi- och plast, transportmedel, maskinindustri, metallvaruindustri, farmaceutisk/bioteknisk el- gas och värme, elektro, kemisk, färg, lim, petrokemi, raffinaderier, papper och massa, gruv- och stål, tekniska konsulter och övrig kemisk industri.

Annons

Annons

Annons