Mötesplatsen för dig inom svensk industri, jul, 17 2019
Senaste Nytt

Borgeby Fältdagar 2014

Foto: Swecon
Foto: Swecon
Publicerad av
Joakim Sjöstedt - 25 jun 2014

Swecon Anläggningsmaskiner deltar på Borgeby Fältdagar den 25-26 juni. Mässan är en viktig mötesplats för lantbruket och därmed viktig för Swecons satsning på maskiner i det segmentet. 

Swecon och Volvo Construction Equipment har sin historia i lantbruket och under våren har Swecon tagit fram en serie lantbruksanpassade hjullastare från cirka åtta till elva ton, baserade på modellerna Volvo L45G, L50G och L60G. Samtliga maskiner finns i Swecons monter på mässan, där är maskinerna utrustade med balklämma, ensilageskärare och ensilagegrep. Utöver ett omfattande redskapsprogram, så kan Swecon erbjuda bland annat twindäck, dragbalk, VBG-drag, hitchkrok och trepunktslyft.

– Mötet med lantbrukare och att vi kan få feedback på de produkter vi tagit fram, är utomordentligt viktigt för oss, säger Magnus Halvarsson, marknadschef på Swecon. Swecon har lyssnat på kundens behov och vi har nu lösningar som förenklar arbetet i det moderna lantbruket. Vi ser fram mot två spännande och givande dagar i Borgeby.

I Swecons monter finns förutom Volvo L45G, L50G och L60G Lantbruk, även kompaktlastarna Volvo MCT85 och MC70 samt minigrävarna Volvo ECR25D och Volvo ECR48C :Reborn. Den sistnämnda maskinen slår ett slag för Swecon och Volvos koncept ”Volvo Approved Used”, som erbjuder certifierade och rekonditionerade begagnade maskiner med generös Volvo-garanti – ett bra alternativ till att köpa en ny Volvo-maskin.

Annons

Annons

Annons